Nuorisotilatkin suljettu – toimintaa tarjolla verkossa

Espoon kaupungin nuorisotilat ja Ohjaamotalo ovat kokeneet saman kohtalon kuin esimerkiksi kaupungin liikuntatilat. Nämä kaikki tilat ovat kiinni tästä päivästä lähtien kolmen viikon ajan.

Toiminta on nyt kokonaan verkossa ja ulkona.

Verkon kohtaamispaikkoja ovat erilaiset peliympäristöt ja somekanavat, joissa järjestetään erilaisia kerhoja, hengailuhetkiä ja etävalmennusta.

Kaikki nuorisotilat löytyvät Instagramista tunnisteella #nuoriespoo. Keväällä avattu digitaalinen nuorisotila Discordissa jatkaa toimintaa. Se on turvallinen ja ilmainen palvelu, joka toimii nettiselaimella tai puhelimeen erikseen ladattavalla sovelluksella.

Espoon nuorisotilaan pääsee osoitteella bit.ly/nuoriespood. Siellä voi jutella ja chattailla joko porukalla tai yksityisesti.

Nuorisopalvelupäällikkö Merja Nordling kertoo, että nuorisonohjaajan voi myös kutsua kanssaan kävelylle tai pyöräilemään.

Ohjaamotalon starttipisteet on suljettu. Toiminta jatkuu ensisijaisesti puhelinpalveluna ja Discordissa osoitteessa bit.ly/ohjaamotalod.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut