Uimahalli, peliklubi ja ravintoloita – Espoossa ilmennyt useita paikkoja, joissa on voinut altistua koronalle

Leppävaaran uimahallissa tiistaina 24. marraskuuta kello 6.45–8 ja sunnuntaina 22. marraskuuta kello 16–17.30 olleet ovat saattaneet altistua koronalle. Arkistokuva. Arkisto / Anneli Tuominen-Halomo

Mahdolliset altistumiset koronalle jatkuvat Espoossa.

Espoon kaupunki on lisännyt verkkosivuilleen mahdollisia altistumispaikkoja. Niistä kaksi on ravintoloita, yksi uimahalli ja yksi peliklubi.

Koronalle on mahdollisesti voinut altistua Naughty Brgr -ravintolassa kauppakeskus Isossa Omenassa keskiviikkona 25. marraskuuta kello 12.30–15.

Myös Leppävaaran uimahallissa on voinut altistua koronalle tiistaina 24. marraskuuta kello 6.45–8 ja sunnuntaina 22. marraskuuta kello 16–17.30.

Koronalle on voinut altistua myös Feel Vegas -peliklubilla kauppakeskus Sellossa maanantaina 23. marraskuuta kello 14.30–16 sekä Burger King -ravintolassa maanantaina 23. marraskuuta kello 16–16.30 sekä sunnuntaina 22. marraskuuta kello 18–19.

Kyseisinä aikoina mainituissa paikoissa olleita kehotetaan seuraamaan tarkasti mahdollisia koronaoireita. Koronaoireita voivat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan olla päänsärky, haju- tai makuaistin häiriöt, nuha, nenän tukkoisuus, yskä, hengenahdistus, voimattomuus, väsymys, lihaskivut, kurkkukipu, kurkun karheus, kuume, pahoinvointi, oksentelu sekä ripuli.

Espoon kaupungin verkkosivuilla olevia tietoja mahdollisista altistumisista julkisilla paikoilla oli tämän uutisen julkaisuhetkellä päivitetty viimeksi maanantaina 30. marraskuuta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut