Tuore lista: Koronatartuntoja 12 koulussa Espoossa, yli 500 oppilasta tai henkilökuntaan kuuluvaa karanteeneissa

Kuvituskuva. Arkisto/Marleena Liikkanen

Espoon kaupunki on julkaissut tuoreimmat kouluja ja päiväkoteja koskevat koronakaranteenit.

Korona-altistumisia on tapahtunut 12 koulussa. Joukossa ovat Finno skola sekä Juvanpuiston, Kilonpuiston, Kuitinmäen, Laurinlahden, Lintulaakson, Mainingin, Nöykkiönlaakson, Ruusutorpan, Saunalahden, Soukan ja Vanttilan koulut.

Näissä kouluissa on todettu 1–2 varmistettua koronatartuntaa koulua kohti. Karanteeneissa on altistumisen vuoksi yhteensä yli 560 oppilasta tai henkilökuntaan kuuluvaa.

Koronatapauksia on myös kuudessa päiväkodissa, joissa on karanteeneissa yhteensä 160 lasta tai henkilökuntaan kuuluvaa. Espoon kaupunki ei julkaise pienten päiväkotien tai koulujen nimiä.

Espoo julkaisee koulujen ja päiväkotien karanteenit kerran viikossa. Tiedot julkaistaan vasta sen jälkeen kun altistuneet on jäljitetty ja he ovat saaneet asiasta tiedon.

Karanteeniin asetettujen lukumäärät voivat vielä tarkentua jäljitystyön edetessä.

Edellisen kerran Espoo päivitti koulujen ja päiväkotien karanteenilistausta keskiviikkona 25. marraskuuta. Tuolloin karanteeniin oli asetettu yli 1 000 henkilöä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut