Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Löytyvätkö sinulta Espoon hulppeimmat tai kauneimmat kausivalot? Lähetä kuva ja osallistu kilpailuun!

Kisa: Palkintona on 149 euron arvoinen fitnesskello.

Talven pimeydessä on mukava bongailla naapuruston kausi- tai jouluvaloja. Tyylejä on monia värikkäistä ja vilkkuvista perinteisempään.

Ovatko kausivalot sinulle sydämen asia? Oletko koristellut parvekkeesi, talosi tai pihasi tunnelmaa luovilla valoilla? Loistavatko kausivalosi vain joulun alla vai pitkälle kevääseen?

Pidit sitten klassisesta tyylistä tai runsaasta koristelusta, nyt kannattaa napata kuva oman pihan tunnelmavaloista ja osallistua Länsiväylän kausivalokilpailuun.

Idea on lähtöisin Vantaalta, jossa Länsiväylän sisarlehti Vantaan Sanomat järjesti vastaavan kilpailun ensimmäistä kertaa viime vuonna.

Nyt etsimme komeimpia kausivaloja myös Espoossa. Voittaja valitaan lukijaäänestyksellä.

Teemme toimituksessa esikarsinnan ja julkaisemme ehdokaskuvat verkossa ja paperilehdessä. Tämän jälkeen on lukijoiden vuoro äänestää suosikkiaan. Eniten ääniä saaneet jouluvalot palkitaan Espoon kauneimpina.

Voittaja julkistetaan Länsiväylässä vuodenvaihteessa. Palkinnoksi hän saa Polar Unite Fitnesskellon, jossa on ominaisuutena muun muassa sykkeenmittaus ranteesta ja unien seuranta. Palkinnon arvo on 149 euroa.