Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoon Vuoden esteetön teko on Kannusalin uudistus

Uudistettu Kannusali on voittanut tämän vuotisen

Vuoden esteetön teko -kilpailun.

Mittavassa peruskorjauksessa ja uudistuksessa toteutettiin ratkaisuja, joilla on saatu teatterisalista kaikille toimiva ja esteetön.

Kannusali on teatteri- ja elokuvaesityksiin sekä konsertteihin suunniteltu esitysareena. Ajanmukainen esitystekniikka mahdollistaa monenlaisten esitysten ja tilaisuuksien toteuttamisen.

– Kannusalin tilojen remontointi liittyy keskeisesti Espoon keskuksen aseman ympäristön uudistamiseen. Tavoitteena on luoda helposti lähestyttävä vapaa-ajan palvelujen kohde radan välittömään läheisyyteen, Kannusalin vastaava tuottaja Simppu Silaste kertoo tiedotteessa.

Vuoden esteetön teko -kilpailussa etsitään espoolaista palvelua, yritystä, yhteisöä, toteutettua ideaa, rakennusratkaisua tai muuta toimintaa, joka tuo palvelut kaikkien saataville ja tekee liikkumisesta helppoa.

Kilpailu järjestettiin nyt seitsemättä kertaa ja siihen tuli tänä vuonna kahdeksan ehdotusta, joista vammaisneuvosto valitsi kolme jatkoon.

Näiden kolmen ehdotuksen joukosta palkinnon saajan valitsi moninkertainen arvokisavoittaja, ratakelaaja Amanda Kotaja, joka myös palkitsi voittajan kansainvälisenä vammaisten päivänä järjestetyssä tilaisuudessa.

Kunniamaininnan saivat Sortti-asema Ämmässuo ja KAMUn virtuaalinäyttelyt.