Osallistu kilpailuun: Haussa Espoon kirkkaimmat kausivalot

Valo: Palkintona on 149 euron arvoinen Fitness-kello.

Ovatko kausivalot sinulle sydämen asia? Oletko koristellut parvekkeesi, talosi tai pihasi tunnelmaa luovilla valoilla? Loistavatko kausivalosi vain joulun alla vai pitkälle kevääseen?

Länsiväylä etsii nyt Espoon kirkkaimpia kausivaloja. Pidit sitten tunnelmallisesta tyylistä tai runsaasta valon välkkeestä, nyt kannattaa napata kuva oman pihan tunnelmavaloista ja osallistua Länsiväylän kausivalokilpailuun. Kuvia ehtii lähettämään vielä keskiviikkona 9. joulukuuta.

Voittaja valitaan lukijaäänestyksellä. Teemme toimituksessa esikarsinnan ja julkaisemme ehdokaskuvat verkossa ja paperilehdessä. Tämän jälkeen on lukijoiden vuoro äänestää suosikkiaan. Eniten ääniä saaneet jouluvalot palkitaan Espoon kauneimpina.

Voittaja julkistetaan Länsiväylässä vuodenvaihteessa. Palkinnoksi hän saa Polar Unite Fitnesskellon, jossa on ominaisuutena muun muassa sykkeenmittaus ranteesta ja unien seuranta. Palkinnon arvo on 149 euroa.

Kausivalokisa

Toimi näin

Ota valokuva koristevaloistasi ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen lv.toimitus@media.fi viimeistään keskiviikkona 9. joulukuuta.

Kirjoita aihekenttään KAUSIVALOKISA ja kuvan yhteyteen yhteystietosi eli nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Teemme toimituksessa esikarsinnan ja julkaisemme ehdokaskuvat verkossa ja paperilehdessä. Tämän jälkeen on lukijoiden vuoro äänestää suosikkiaan. Eniten ääniä saaneet jouluvalot palkitaan Espoon kauneimpina.

Voittaja julkaistaan lehdessämme vuodenvaihteessa. Hän saa palkinnoksi 149 euron arvoisen fitnesskellon.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut