Asukas tuli kotiinsa Espoossa ja löysi murtovarkaan penkomassa tavaroitaan – epäilty napattiin koirapartion avulla, saaliina muun muassa takki, saappaat ja limua

Metsään paennut murtovaras jäi kiinni poliisin koirapartion avulla Espoossa perjantaina 4. joulukuuta.

Poikkeuksellinen tapahtumaketju alkoi, kun kotiin tullut asukas löysi työhuoneena toimivasta erillisrakennuksesta kutsumattoman vieraan. Asukas käski epäiltyä odottamaan poliisin tuloa, mutta tämä poistui kuitenkin paikalta.

Paikalle saapunut koirapartio löysi epäillyn talon läheltä metsästä. Epäilty oli paetessaan jättänyt maahan omat vaatteensa. Kiinni jäädessään hänellä oli yllään asukkaan takki ja hallussaan tämän kännykkä.

Tapausta selvitellessä kävi ilmi, että epäilty oli murtautunut toiseenkin varastoon, josta oli kadonnut kumisaappaat, muutama lahjapaketti sekä limonadia. Kumisaappaat hän oli laittanut jalkaansa tapahtumapaikalla, ja jättänyt omat kenkänsä saappaiden paikalle.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii tapahtunutta varkautena ja törkeänä varkautena. Saman henkilön epäillään syyllistyneen myös kuuteen muuhun varkauteen tai varkauden yritykseen vuoden sisällä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut