Asunnosta löytyi huumeita ja useita polkupyöriä Espoossa – vinkkaaja auttoi poliisin pyöräkätkön jäljille

Espoossa sijaitsevasta asunnosta löytyi viime viikolla huumeita ja useita polkupyöriä, jotka ovat poliisin mukaan varastettuja.

Rikoskomisario Katja Rekola Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo, että poliisi löysi polkupyörät Espoon keskuksen alueella sijaitsevasta asunnosta viime perjantaina.

Poliisin mukaan anastetun polkupyörän omistaja oli nähnyt sosiaalisessa mediassa asunnon edestä otetun valokuvan, josta hän oli tunnistanut oman pyöränsä. Poliisi paikallisti asunnon ilmoittajan antamien tietojen perusteella, kerrotaan Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tiedotteessa.

Poliisin mukaan asuntoon tehdyssä kotietsinnässä löytyi seitsemän pyörää, yksi pyörän runko, rikki sahattu lukko, sähköpotkulauta, kaasusumutin, huumausaineita, huumausaineiden käyttövälineitä ja huumausaineiksi luokiteltuja pillereitä.

Poliisi otti asunnon haltijan ja asunnossa majailevan toisen henkilön kiinni. Heitä epäillään kätkemisrikoksesta, huumausainerikoksesta ja lievästä ampuma-aserikoksesta.

Poliisin mukaan yhdelle pyörälle on löytynyt omistaja. Muita pyöriä ei runkonumeroiden perusteella ole ilmoitettu anastetuiksi.

Poliisi muistuttaakin tiedotteessa siitä, että on tärkeää ottaa polkupyörän runkonumero talteen ja valokuvata pyörä.

– Talvea kohti ollaan menossa, mutta edelleen pyörävarkauksia tulee, rikoskomisario Rekola sanoo.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut