Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauneimmat joululaulut soivat verkossa viikonloppuna – kuuntelemaan ja laulamaan pääset myös Länsiväylän kautta

Espoon seurakuntien tilaisuuksia, kuten jumalanpalveluksia ja kauneimpia joululauluja, on tänä vuonna voinut koronarajoitusten vuoksi kuunnella ja myös laulaa verkossa.

Seurakuntien Facebook-sivujen ja You Tube -kanavan lisäksi pääset kuuntelemaan tilaisuuksia myös Länsiväylän sivuilta alla olevista linkeistä.

Tulevana viikonloppuna Leppävaaran kirkossa soivat lasten kauneimmat joululaulut lauantaina 19. joulukuuta kello 15. Luvassa on lauluja ja leikkejä kitaristi Make Perttilän sekä muskariopettajan ja kanttorin kanssa.

Mukaan pääset tästä linkistä.

Leppävaaran kirkosta kuullaan kauneimpia joululauluja myös sunnuntaina 20. joulukuuta kello 16. Tilaisuuden toteuttavat kanttorit Kullervo Latvanen ja Pauliina Hyry.

Tilaisuuteen pääsee tästä linkistä.

Maanantaina 21. joulukuuta kauneimmat joululaulut soivat puolestaan Olarin kirkossa kello 18. Juontajana on Juha Virta, kanttorina ja kuoronjohtajana Mikko Niinikoski ja mukana on lisäksi Olarin seurakunnan kamarikuoron lauluryhmä.

Tilaisuuteen pääset tästä linkistä.

Seurakunnista muistutetaan, että tilaisuudet ovat ilmaisia eikä vaadita rekisteröitymistä. Kauneimpiin joululauluihin on kohdistunut häirintää myös Espoossa.