Rokotteita saatu lisää: riskiryhmien influenssarokotukset jatkuvat Espoossa

Riskiryhmien rokottamista voidaan jatkaa, koska Espoo on saanut influenssarokotteita vähän lisää. Maanantaista 21. joulukuuta alkaen influenssarokotukset, myös 0,5–6 -vuotiaiden lapsien rokotukset, järjestetään terveysasemilla. Poikkeuksena ovat raskaana olevat ja heidän lähipiirinsä, jotka saavat rokotuksen neuvolakäynnin yhteydessä.

Terveysasemille on avattu lisää rokotusaikoja viikoille 51, 52 ja 53. Ajat ovat riskiryhmäläisten varattavissa verkkopalvelun kautta osoitteessa espoo.terveytesi.fi tai arkisin puhelimitse influenssalinjalta, 09 816 34800.

Rokotteita annetaan niin kauan kuin niitä riittää.

Vakavan riskin ryhmään kuuluvat raskaana olevat naiset, yli 65-vuotiaat, 0,5–6 -vuotiaat lapset ja sairautensa vuoksi riskiryhmään kuuluvat 7–64-vuotiaat.

Lisäksi rokotuksen saavat henkilöt, jotka asuvat samassa taloudessa voimakkaasti immuunipuutteisen tai vakavasti sairaan henkilön, yli 65-vuotiaan tai raskaana olevan kanssa.

Lue myös: Taustalla ennätyskysyntä: Espoo rajaa influenssarokotukset riskiryhmille

Influenssarokotuksilla ennätyksellinen kysyntä Espoossa – ”On mahdollista, ettei riitä tänä vuonna kaikille”

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut