Espoon uimahalleissa vain kassat auki ensi viikolla – paperiset liikuntasetelit voi hyödyntää

Keski-Espoon, Leppävaaran ja Espoonlahden uimahallien kassoja pidetään auki muutamia tunteja päivittäin ensi viikon maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona. Sirpa Repo
Sirpa Repo

Sirpa Repo

Espoon kaupunki on jo aiemmin ilmoittanut, ettei paperisilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä voi maksaa sen pisteissä enää ensi vuonna.

Koronarajoitukset sulkivat esimerkiksi uimahallit viime keväänä ja uudestaan nyt loppusyksystä. Ne ovat suljettuja nytkin.

– Meille tuli espoolaisilta palautetta siitä, että heillä on käyttämättömiä paperisia seteleitä, joita he eivät pysty tällä hetkellä hyödyntämään. Koska ne eivät ole käypä maksuväline ensi vuonna, päätimme pitää uimahallien kassoja auki vielä loppuvuonna, selvittää uimahalliasiantuntija Ari Jaakkola.

Espoonlahden, Leppävaaran ja Keski-Espoon uimahallien kassat avataan ensi viikon maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona tätä varten. Kassojen tiloihin tulijoiden on käytettävä maskia. Kerrallaan tilassa voi olla enimmillään 10 henkilöä.

Ensi vuoden alusta lähtien liikunta- ja kulttuuriedut voi maksaa vain sähköisillä maksuvälineillä kuten matkapuhelinsovelluksella tai maksukortilla.

Uimahallit

Kassa auki

Espoonlahti maanantaina 28.12. kello 8–11, tiistaina 29.12. kello 11–14 ja keskiviikkona 30.12. kello 14–18.

Leppävaara maanantaina 28.12. kello 11–14, tiistaina 29.12. kello 14–18 ja keskiviikkona 30.12. kello 8–11.

Keski-Espoo maanantaina 28.12. kello 14–18, tiistaina 29.12. kello 8–11 ja keskiviikkona 30.12. kello 11–14.

Kommentoi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut