Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oittaalla pääsee hiihtämään, Espoon tekojäät valaistuna normaalia pidempään

Espoon kaupungin sisäliikuntatilat kuten jäähallit, uimahallit ja kuntosalit ovat edelleen suljettuja. Niiden kiinnioloa on jatkettu 10. tammikuuta saakka.

Espoolaisia innostetaankin liikkumaan ulkosalla, mutta pukukopit ja huoltorakennukset pidetään kuitenkin suljettuina.

Oittaan ensilumenlatu avattiin jo toissaviikolla. Sillä on mittaa vajaan kilometrin verran. Lunta on saatu tehtyä niin paljon, että rullahiihtoradan asvaltille mahtuu hiihtämään sekä perinteistä että vapaata.

Tällä talvikaudella Espoossa on yhdeksän tekojäätä. Niistä ensimmäisenä aukesi Tapiolan Jääpuutarha jo lokakuussa. Sen jälkeen kaikki muutkin Leppävaara, Espoonlahti, Keski-Espoo, Puolarmaari, Säteri, Juvanpuisto, Tapion kenttä ja Laaksolahti ovat auenneet. Täysin uusina tekojäinä ovat tätä loppuvuonna auenneet Laaksolahti ja Puolarmaari.

Tekojäiden valaisemista jatketaan iltaisin myöhempään kuin ennen koronaa. Laaksolahti ja Espoonlahti ovat valaistuina kello 23 asti. Muilla jäillä valot sammutetaan tuntia aikaisemmin.

Ajantasaiset tiedot tekojäiden kunnosta ja aukioloista ja kunnosta löytyvät sivulta ulkoliikunta.fi. Samasta paikasta näkyy myös Oittaan ensilumenladun kunto.

Mahdollisuuksia käyttää tekonurmia on lisätty. Niiden valaisemista jatketaan kello 22 saakka.