"Melko harvinaista" – konepistooli ja muuta asearsenaalia löytyi poliisin pysäyttämästä autosta

Poliisin pysäyttämän miehen autosta löytyi asearsenaali. Kuvituskuva. Armi Suojanen
Jussi Vehkasalo

Jussi Vehkasalo

Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa, että poliisin partion tavoittaman nelikymppisen miehen autosta löytyi konepistooli, kaasutoiminen pistooli, äänenvaimennin, patruunoita, revolverimallinen ilmapistooli sekä epäiltyä huumausaineita.

Poliisin partio sai keskiviikkona 16. joulukuuta aamuyöstä ilmoituksen epäillystä rattijuoposta liikenteessä. Kuljettaja tavoitettiin hetkeä myöhemmin ja todettiin, että hän oli liikenteessä ilman vaadittavaa ajo-oikeutta ja hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista tulosta. Autosta löytyneen epäillyn huumausaineen lisäksi miehen hallussa oli epäiltyä huumausainetta. Tapaus sattui Keravalla.

– Melko harvinaista on, että tällaisessa yhteydessä autosta konepistooli löytyy, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jere Pääkkönen.

Tapausta tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, huumausainerikoksena sekä törkeänä ampuma-aserikoksena.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut