Keräys tuotti Espoossa 10 000 joulukorttia ikäihmisille – joukossa myös presidenttiparin allekirjoittamia kortteja

Espoon tavoite Siskot ja Simot -yhteisön Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa ylittyi kirkkaasti. Tavoitteena oli saada kasaan 4 000 korttia, mutta kortteja toimitettiin Espoon asiointipisteisiin noin 10 000 kappaletta.

Espoon kaupungin vanhusten palvelut on jakanut kortteja kotihoidon asiakkaille ja hoivakotien asukkaille. Koska kortteja tuli yli tarpeen, osa niistä on toimitettu muiden Espoon sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkaille sekä joihinkin Länsi-Uudenmaan kuntiin, jotka eivät osallistuneet kampanjaan.

Espoossa jaettavien korttien joukossa on myös tasavallan presidentin Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion allekirjoittamia kortteja. Niinistö on valtakunnallisen kampanjan suojelija.

Selkeä enemmistö korteista oli itse tehtyjä. Osa osallistui yhdellä kortilla, osa usealla.

Koko maassa kortteja kertyi yli 146 000.

Espoon kaupungin lisäksi myös EJY ry keräsi joulukortteja espoolaisvanhuksille. Yhdistys jakoi 900 tervehdystä vapaaehtoisen keikka-avun asiakkaina oleville ikäihmisille ja seniorikeskuksiin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut