Vierailurajoitus jatkuu Espoon sairaalassa

Koronaepidemian vuoksi asetettujen vierailurajoitusten vuoksi Espoon sairaalan osastoilla ei ole voinut vierailla kuin poikkeustapauksessa 3. joulukuuta alkaen.

Vierailurajoitukset sairaalan osastoille jatkuvat 10. tammikuuta saakka. Saattohoidossa olevien ja vakavasti sairaiden potilaiden luona on mahdollista vierailla, mutta vierailuista on sovittava aina ennakkoon.

Espoon hoivakotien ja asumisyksiköiden vierailuohjeisiin ei ole tehty muutoksia joulun aikana. Espoon kaupunki suosittelee, että omaiset ja läheiset pitävät asukkaisiin yhteyttä ensisijaisesti puhelimella tai etäyhteydellä.

Jos hoivakodissa tai asumisyksikössä vierailee, suositus on, että vierailu kestää enintään tunnin ja vierailijoita on kerrallaan enintään kaksi. Tapaamiset järjestetään ensisijaisesti ulkona. Jos ulkona tapaaminen ei asukkaan voinnin tai sään vuoksi onnistu, vierailu sisätiloissa on mahdollinen.

Vierailusta toivotaan sovittavan ennakkoon ja vierailulle voi tulla vai terveenä. Vierailijoiden on käytettävä suu-nenäsuojusta koko vierailun ajan.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut