Kirkkonummen Kolsariin nousee pari- ja rivitaloja – järjestysnumerolla pääsee hakemaan uutta asuntoa

Muhuntielle tulee 16 kaksitasoista asuntoa. Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä Oy

Paavo Rantalainen

Kirkkonummen Kolsarissa on käynnissä kaksi rakennuskohdetta, joihin valmistuu yhteensä 38 uutta asumisoikeusasuntoa. Taloihin valmistuu 3–5 huoneen asuntoja.

Uusia taloja rakennetaan parhaillaan Muhuntiellä ja Naissaarentiellä. Asunnot ovat kooltaan 77-104 neliön kokoisia ja kaikki rivi- ja paritaloissa.

Asunnot rakennuttaa TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy. Rakennustyöt ovat käynnissä, ja asuntoihin voi nyt hakea asukkaaksi.

Ensimmäinen hakuaika asumisoikeusasuntoihin jatkuu 11.1.2021 saakka, jonka jälkeen jäljelle mahdollisesti jääviin asuntoihin on jatkuva haku. Uudet asunnot valmistuvat ensi vuoden loppupuolella.

Käytännössä asumisoikeusasukas maksaa 15 prosentin osuuden asunnon hankintahinnasta asumisoikeusmaksuna ja saa asumisoikeuden asuntoon.

Kuukausittain asukas maksaa asunnostaan käyttövastiketta, joka on alhaisempi kuin alueen vastaavan tasoisten vuokra-asuntojen yleinen vuokrataso.

Muuttaessaan pois asukas saa asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

Asumisoikeusasunnon hakemista varten tarvitaan järjestysnumero, joka haetaan siitä kunnasta, jossa haettava asunto sijaitsee.

Jos asunnonhakijalla on jo voimassa oleva järjestysnumero, ei uutta numeroa tarvitse hakea.

Molempien rakennuskohteiden urakoitsijana toimii Pajala Yhtiöt Oy ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä Oy.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut