Radioiden soitetuimpien joululaulujen lista on tuttu – Gramex julkaisi myös kotimaisen listan

Viime joulun soitetuin joululaulu oli Gramexin mukaan perinteiseen tapaan Wham!-yhtyeen Last Christmas ja soitetuin kotimainen oli Vesa-Matti Loirin Sydämeeni joulun teen.

Nämä tiedot ilmenevät Tekijänoikeusjärjestö Gramexin selvityksestä, jossa perinteiseen tapaan kerrotaan, mitkä joululaulut soivat viime jouluna yksityisissä radioissa.

Joulun 2019 soitetuimmista joululauluista puolet olivat kotimaisia kappaleita. Ykkösenä oli Wham!-yhtyeen Last Christmas. Soitetuin kotimainen oli Vesa-Matti Loirin Sydämeeni joulun teen.

Joulun 2019 soitetuin joululaulu oli edellisten vuosien tapaan Wham!-yhtyeen kappale Last Christmas, joka soi 902 kertaa. Joulun toiseksi soitetuin kappale oli Mariah Careyn All I Want For Christmast Is You (781 soittokertaa).

Kolmantena ja ensimmäisenä kotimaisena kappaleena oli Vesa-Matti Loirin Sydämeeni joulun teen (587 soittokertaa).

Neljäntenä oli Katri Helenan Joulumaa (492 soittokertaa) ja viidentenä oli Chris Rean Driving Home For Christmast (469 soittokertaa).

Gramex julkisti nyt myös kymmenen soitetuinta kotimaista joululaulua. Ne mahtuivat kaikki kahdenkymmenen soitetuimman kärkeen.

Vesa-Matti Loirin ja Katri Helenan jälkeen kotimaisen listan kolmantena oli Leevi & The Leavingsin Jossain on kai vielä joulu, neljäntenä Suvi Teräsniskan Hei mummo, viidentenä Johanna Kurkelan Tonttu, kuudentena Laura Voutilaisen Joulumieli, seitsemäntenä Erinin, Vesalan ja Maija Vilkkumaan Tonttuparaati, kahdeksantena Haloo Helsingin Joulun kanssas jaan, yhdeksäntenä Antti Tuiskun Tulkoon joulu ja kymmenentenä Vesa-Matti Loirin kappale Varpunen jouluaamuna.

Gramex on tehnyt tilaston radioilta saamiensa soittotietojen perusteella.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut