Poliisilla rauhallinen joulu Länsi-Uudellamaalla – mielenkiintoa herätti anastetusta autosta löytynyt nukkuva pari

Kuvituskuva. Arkisto/Johanna Erjonsalo

Joulunaika oli kaikenlaisten poliisitehtävien osalta erittäin rauhallinen koko Länsi-Uudenmaan poliisin toimialueella, poliisi tiedottaa.

Normaaliin viikonloppuun verrattuna hälytystehtäviä oli selvästi vähemmän. Liikennekin oli poliisin mukaan todella hiljaista, eikä merkittäviä liikenneonnettomuuksia tapahtunut.

Poliisi vaikutti omalta osaltaan myös ennalta estävästi joulurauhan säilymiseen.

– Esimerkiksi joulupäivän illaksi suunnitelmissa ollut suuri juhlatilaisuus estettiin ottamalla yhteyttä tapahtuman järjestäjään ennakolta. Pääsimme järjestäjän kanssa hyvään yhteisymmärrykseen juhlien siirtämisestä tulevaisuuteen. Poliisi kävi vielä tilanteen varmistamiseksi paikan päällä ja sovittuun tapaan siellä oli hiljaista, kertoo ylikomisario Jussi Päivänsalo poliisin tiedotteessa.

Samanlaista toimintamallia käytettiin itsenäisyyspäivänä, kun kansalainen suunnitteli suuren juhlan järjestämistä Karkkilassa.

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoi joulun tunnelmista myös Twitterissä. Siellä mielenkiintoa herätti tapaus, jossa henkilö löysi varastetun pakettiautonsa kotinsa lähettyviltä. Kun hän ajoi auton kotiin, löysi hän sen takaosasta kaksi henkilöä. Kiinnioton jälkeen poliisi on kuullut autossa nukkunutta pariskuntaa, ja heitä epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos toimii kymmenen kunnan, mukaanlukien Espoo, alueella Länsi-Uudellamaalla. Pääpoliiisasema sijaitsee Espoon Nihtisillassa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut