Liukas keli työllisti Länsi-Uudenmaan poliisia: Sakkoja luistattelusta, kesärenkailla ajaneella vaikeuksia saada autoa kulkemaan

Kuvituskuva. Arkisto/Juha Poutanen

Viime viikonloppuna satanut lumi sai tiet liukkaaksi Länsi-Uudellamaalla. Tämä näkyi poliisitehtävissä monin eri tavoin.

Perjantain 1.1. ja sunnuntain 3.1. välisenä aikana Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella Espoosta Hankoon oli kolareita tai ulosajoja yhteensä kymmenen. Kaikista ulosajoista tai pikku kolhuista ei tosin tule poliisille ilmoitusta.

Poliisi myös sakotti paria kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta näiden leikittyä liukkaalla kelillä luistatellen autoaan muuta liikennettä vaarantaen.

Lisäksi tavattiin yksi kuljettaja, jonka autossa oli kesärenkaat, vaikka keli oli niin liukas, että hänellä oli vaikeuksia saada autoa kulkemaan eteenpäin.

Viikonlopun aikana todettiin yhteensä 17 rattijuopumusta tai törkeää rattijuopumusta. Lisäksi törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia oli kolme.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut