Raidejokerin rakentaminen aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin

Raidejokerin rakentaminen aiheuttaa joitakin muutoksia liikennejärjestelyihin. Arkisto / Anniina Virtanen

Raidejokerin rakennustyöt aiheuttavat joitakin muutoksia liikennejärjestelyihin Espoossa alkuvuoden aikana.

Turuntiellä Leppävaaran aseman kohdalla on käytössä yksi kaista kumpaankin suuntaan. Erikoiskuljetusten reitti on pois käytöstä helmikuun puoliväliin saakka.

Perkkaantiellä Majurinkadun kohdalla liikennevalot poistuvat käytöstä ja kaistajärjestelyt muuttuvat tammikuun puolivälissä. Yli kahdeksan metrin pituisten ajoneuvojen kääntyminen Majurinkadulta Perkkaantielle idän suuntaan on kielletty helmikuun alkuun asti.

Leppävaarassa Leppävaaranaukion puoleinen yhteys Alberganpromenadilta kauppakeskus Sellon oville suljetaan helmikuun alussa noin viideksi viikoksi vesieristystöiden vuoksi. Tuolloin Alberganpromenadin suunnasta kauppakeskukseen kuljetaan alikulun kautta.

Leppävaaran aseman taksitolppa on pois käytöstä vuoden loppuun saakka. Lähimmät taksitolpat ovat Leppävaarankadulla, Ratsukujalla ja Läkkisepänkujalla.

Otaniemessä Miestentie aukeaa moottoriajoneuvoliikenteelle 1. maaliskuuta. Samaan aikaan alkavat rakennustyöt Otaniementien ja Vuorimiehen kiertoliittymässä, mikä vaikuttaa runkobussilinjan 550 reittiin Otaniemessä.

Liikennejärjestelyistä kerrotaan tarkemmin raidejokerin verkkosivuilla ja joukkoliikenteen poikkeusreiteistä HSL:n sivuilla.

Raidejokeri on Espoon Keilaniemen ja Helsingin Itäkeskuksen välille rakennettava pikaraitiolinja. Se korvaa valmistuttuaan runkolinjan 550. Raidejokerin liikennöinnin on määrä alkaa kesäkuussa 2024.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut