Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sikke Sumari aloittaa kesällä ravintoloitsijana Haukilahdessa

Kokki ja keittokirjailija Sikke Sumari on valittu Haukilahden Paviljongin uudeksi ravintoloitsijaksi. Hän avaa uudistetun ravintolan yhdessä Noho Partnersin kanssa tulevana kesänä.

– Kaikki aika on mennyt sopimuksen hiomiseen, joten en ole ehtinyt miettiä ravintolan nimeä. Ei ehkä ole järkevää antaa ravintolalle jotain vieraskielistä nimeä ja sanoa sitten, että se on se entinen Haukilahden Paviljonki, Sumari nauraa.

Haukilahti on Sumarille tuttu paikka, sillä hän on asunut siellä pariin otteeseen. Hän ja Noho Partners ovat pitkään etsineet sopivaa paikkaa Espoosta.

Haukilahden Paviljonki sijaitsee meren rannassa Pursiseura Espoon Merenkävijöiden kotisatamassa. Sumari aikoo uudistaa sekä ravintolan sisustuksen että ruokalistan.

– Avainsana on viihtyisyys. Yksi iso uudistus on se, että ravintolaan tulee avokeittiö, joten salista tulee olemaan näkyvyys keittiöön.

Ravintolan ylpeys on iso terassi. Sumarin mukaan ruokaa voidaan ajoittain valmistaakin terassilla.

– Haluamme tarjota hyvää, maistuvaa ruokaa. Tartarista on tullut Tehtaankadulla olevan Sikke’s-ravintolani hitti, ja haluan luoda oman bestsellerin Haukilahteen.

Ravintola tulee olemaan auki vuoden ympäri.

Asiakkaiksi odotetaan alueen asukkaiden, pursiseuran jäsenien sekä matkailijoiden lisäksi kaikkia niitä, joita hyvä ruoka merellisessä miljöössä houkuttaa.