TE-toimisto avaa tilat myös Matinkylään

Kuvituskuva. Arkisto/Johanna Erjonsalo

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston nykyiset palvelut Leppävaarassa hajautetaan ensi syksystä lähtien kahteen eri paikkaan.

Syksyllä 2021 TE-toimistolle avautuva, uusi toimipaikka sijaitsee Piispanportti 10:ssä. Tiloista räätälöidään varta vasten työ- ja elinkeinopalveluja tarjoavalle toimistolle asiakaslähtöiset, asiakkaiden yksityisyyden huomioivat ja joustavat tilat.

TE-toimiston toinen toimipaikka Espoossa siirtyy Leppävaarassa uusiin tiloihin samoihin aikoihin.

Toimipaikan asiakaspalvelutilat sijoittuvat Piispanportti 10:n kiinteistön ensimmäiseen kerrokseen ja toiseen kerrokseen perustetaan TE-toimiston virkailijoille asiakaspalvelusta erikseen olevaa työskentelytilaa. Asiakaspalvelu- ja toimitilaa on 1 200 neliötä.

Piispanportti 10:n asiakaspalvelutilaan tulee myös varattavia huoneita henkilökohtaista neuvontaa varten. Sekä Matinkylän että Leppävaaraan sijoittuviin toimipaikkoihin tulevat kaikki TE-toimiston työ- ja elinkeinopalvelut.

– Kiinteistössä olisi hienoa nähdä koko elämän ja työelämän kirjo: työnantajia, yhteistyökumppaneita ja julkisen sektorin toimijoita. Työnantajayhteistyötahot, kouluttajat ja palveluntuottajat olisivat arvokkaita ja tervetulleita naapureita meillekin, TE-toimiston Mika Salo tiivistää tiedotteessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut