Kalajärven alakoululaiset opiskelevat Palvelutorilla

Kalajärven koululle aletaan rakentaa uusia tiloja. Minna Airamaa

Kalajärven koulun alakoululaiset alkavat käyttää Palvelutoria väistötilanaan helmikuun alussa. Väistötilalle on tarvetta koulun uudisrakennuksen valmistumiseen asti, arviolta kahdesta kolmeen vuotta.

Uuden koulun rakennushanke aloitetaan helmikuussa tekniikan siirtotöillä, minkä vuoksi yläkoulun tiloja ei voi enää käyttää.

Kalajärven koulussa opiskelee oppilaita luokilla 1−9. Yläkoululaiset ovat opiskelleet syksystä alkaen Järvenperän koululla.

Palvelutorin entistä lounaskeittiötä remontoidaan parhaillaan remontoidaan Espoo Catering Oy:n käyttöön.

Helmikuun alusta alkaen Espoo Catering tarjoilee Palvelutorilla koululounaan päivittäin 240–300 oppilaalle. Palvelutorin keittiö palvelee toistaiseksi vain koululaisia.

Ruokailu järjestetään opetustila Ahdissa ja sisäliikuntatunnit Kalajärvi-salissa.

– Koululaisten tulo Palvelutorille on ollut molempien hyöty: tyhjät tilat saavat eloa, ja koulu löysi tilat läheltä, Palvelutorin toiminnasta vastaava palvelukoordinaattori Päivi Peltomaa toteaa tiedotteessa.

Kun koronarajoituksista pystytään luopumaan, Palvelutorin Katiska- ja Apaja-huoneet sekä Kalajärvi-salin ilta-ajat tulevat jälleen kaikkien kuntalaisten varattaviksi Varaamo-palveluun.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut