Arttu Wiskari kahmi Emma-ehdokkuuksia

Arttu Wiskari tunnetaan kotikaupungissaan Espoossa myös ravintoloitsijana. Emma Gaala

Anneli Tuominen-Halomo

Espoolaismuusikko Arttu Wiskari on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista. Suomen suurimmassa vuotuisessa musiikkialan palkintotapahtumassa Emma Gaalassa Arttu Wiskari on ehdokkaana viidessä sarjassa: Vuoden artisti, Vuoden albumi, Vuoden biisi ja Vuoden iskelmä sekä Vuoden kotimainen artisti/yhtye -sarjassa. Tänä vuonna kaikki ehdokkaat, tuottajia lukuunottamatta, ovat mukana myös yleisöäänestyksellä valittavassa vuoden kotimainen artisti/yhtye-sarjassa.

Vuonna 2020 Emma-ehdokkuuksia on enemmän vain BEHMillä, joka on ehdokkaana kuudessa sarjassa. Viidessä sarjassa ehdolla ovat Wiskarin lisäksi Maustetytöt ja Antti Tuisku.

Tänä vuonna palkintoja jaetaan 24 eri ehdokassarjassa.

Espoolaisia ehdokkaita on listalla muitakin.

Vuoden klassisen musiikin albumi -sarjassa on ehdokkaana Magnus Lindberg: Accused; Two Episodes -niminen albumi, jonka laulusolistina on oopperalaulaja Anu Komsi .

Vuoden etnoalbumi -sarjassa on ehdokkaana Maria Kalaniemi ja Eero Grundsröm Mielo -albumillaan.

Emma Gaala järjestetään Hartwall Arenalla perjantaina 14. toukokuuta.

Tähän mennessä esiintymisensä Gaalassa ovat varmistaneet tämän vuoden isoimmista hiteistä vastanneet Arttu Wiskari ja Leavings -orkesteri sekä Elastinen feat. Jenni Vartiainen. Tänä vuonna tulokaspotpurin tarjoilevat BEHM, Lauri Haav, LÄHIÖBOTOX, Mouhous, Pihlaja ja william. Lisää esiintyjiä julkistetaan kevään mittaan.

Gaalaa voi seurata suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa. Tilaisuuteen myydään myös lippuja.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut