Kristillisten valtuutetut haluavat jatkokaudelle

Kuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Klaus Nurmi

Espoon Kristillisdemokraattien molemmat nykyiset kaupunginvaltuutetut, yleislääketieteen erikoislääkäri Kaarina Järvenpää ja kansanedustaja, sosiaalineuvos Antero Laukkanen ovat asettuneet ehdolle kevään kuntavaaleihin. Myös molemmat varavaltuutetut Hannu Hätönen ja Auli Happonen ovat mukana.

Ehdokaslistalla on tällä hetkellä noin 40 nimeä. Espoon kristillisdemokraattien puheenjohtajan Pertti Järvenpään mukaan tavoitteena on noin 70 ehdokkaan lista. Määrää tärkeämpää on se, että ehdokkaat tulevat eri puolilta Espoota, ovat eri ikäisiä ja ovat eri alojen ammattilaisia.

Kuntavaaleissa kristillisdemokraattien teema on "Mun Espoo välittää ja kantaa vastuuta". Se kattaa muun muassa huolen perheiden pärjäämisestä.

Lisäksi puolue vaatii erityisesti Espoon asuntopoliittisen ohjelman kriittistä arviointia.

Tammikuun alkupuolella nimettyjen ehdokkaiden joukossa ovat muun muassa englannin opettaja

Anni-Mari Anttila Kaupunginkalliosta, korvausjohtaja eMBA Marko Tolonen, korvausjohtaja, Bodomista ja sairaanhoitaja, pastori Becky Owiti Pohjois-Tapiolasta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut