Tapiolalaisessa supermarketissa kehitettiin uudenlaista ravintolaruokaa

– Asiakkaat vaativat

uutuuksia, K-Supermarket Tapiolan kauppias Sami Taivassalo vastaa kysymykseen siitä, miksi kauppa alkaa myydä ravintolassaan aasialaisia täytettyjä höyrysämpylöitä.

Bunit-konseptia on kehitetty vuoden verran ja tavoitteena on se, että idea lähtee leviämään Tapiolasta muihinkin K-ryhmän kauppoihin.

Kauppias Taivassalo uskoo, että uutuustuote kiinnostaa asiakkaita.

– Kuluttajat ovat matkustelleet ennen koronaa eri puolilla maailmaa ja he tietävät paljon ruuasta. He osaavat vaatia uutta. Hyvän ruokakaupan pitää toimia nykyään niin, että sieltä saa ostettua mukaan ravintolatason ruokaa.

Bunit avautuu K-Supermarket Tapiolassa torstaina.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut