Koronatartuntoja nyt useissa kouluissa ja päiväkodeissa Espoossa, karanteenissa olevien määrä nousi

Uusia koronatartuntoja on ilmennyt Espoossa useissa koulussa ja päiväkodeissa, ja karanteenissa olevien lukumäärä on nyt yhteensä 288 henkilöä.

Tieto perustuu Espoon kaupungin 26. tammikuuta verkkosivuillaan päivittämään listaan.

Tartuntojen ja karanteenien määrä on kasvussa, sillä viime viikolla uusia karanteeneja oli kahdessa koulussa ja päiväkodissa. Tuolloin karanteeneissa oli 89 henkilöä.

Uudet tapaukset ovat neljässä koulussa. Ruusutorpan koulussa on todettu koronatartunta kahdella ja karanteenissa on 60 henkilöä.

Espoon kansainvälisessä koulussa tautitapauksia on neljä ja karanteenissa on 78 henkilöä. Virusmuunnoksen mahdollisuutta tartuntojen aiheuttajana selvitetään parhaillaan.

Kilonpuiston koulussa tautitapauksia on kolme ja karanteenissa on 41. Veräjäpellon koulussa tautitapauksia on yksi ja karanteenissa on 11 henkilöä.

Lisäksi viidessä päiväkodissa on todettu yksi tautitapaus jokaisessa ja karanteeneissa on 14–25 henkilöä. Espoo ei julkista päiväkotien nimiä, mikäli kyseessä on pieni yksikkö.

Espoon kaupunki julkaisee korona-altistusluvut kouluissa ja päiväkodeissa viikoittain. Lukumäärät voivat muuttua jäljitystyön edetessä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut