Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

130 työntekijää saa lähteä – Kesko lopettaa kolme kenkäkauppaketjuaan

Kesko lopettaa kolme kenkäkauppaketjuaan. Jatkossa Kesko keskittyy vapaa-ajankaupassaan urheilukauppaan Intersport ja Budget Sport -ketjuillaan.

The Athlete’s Foot, Kookenkä ja Kenkäexpertti lopetetaan tämän vuoden aikana. Samalla työt loppuvat noin 130 Keskon työntekijältä, jotka ovat työskennelleet näiden ketjujen myymälöissä, verkkokaupoissa ja yhtiötoiminnoissa.

– Liiketoimintojen lopettaminen tapahtuu ketju- ja myymäläkohtaisesti. Tavoitteena on lakkauttaa The Athlete’s Foot -ketjun liiketoiminta kesän loppuun mennessä ja Kookenkä ja Kenkäexpertti -ketjujen liiketoiminta vuoden loppuun mennessä. Yksittäisten myymälöiden sulkemisaikataulu tarkentuu myöhemmin. Siihen asti kaikki myymälät palvelevat verkkokaupan ohella asiakkaita normaaliin tapaan, sanoo Keskon vapaa-ajan kaupan johtaja Sami Kiiski tiedotteessa.

Keskon vapaa-ajan kaupan kokonaisuuteen kuuluu yhteensä 81 urheilukaupan myymälää, 32 Kookenkä-myymälää, 7 Kenkäexpertti-myymälää ja 9 The Athlete’s Foot -myymälää.

Vapaa-ajan kaupan kokonaisuuden yhteenlaskettu vähittäismyynti on ollut noin 260 miljoonaa euroa.