Espoon vuoden urheilija ja joukkue valitaan yleisöäänestyksellä – tässä ovat ehdokkaat

Futsalmaajoukkueen kapteeni Panu Autio teki kaksi maalia, kun Suomi kohtasi Serbian MM-karsinnan viimeisessä vaiheessa. Arkisto/Sirpa Repo
Sirpa Repo

Sirpa Repo

Vaikka korona iski rajusti viime vuonna urheilukilpailuihin, halutaan Espoossa silti nostaa esiin sekä yksittäisiä urheilijoita että joukkueita.

Vuoden urheilija ja vuoden joukkue valitaan viime vuoden tapaan yleisöäänestyksellä. Sen sijaan esikuvaa ei tällä kertaa valita.

Liikuntapalvelut kysyi aiemmin tammikuussa seuroilta ehdotuksia palkittavista. Yleisöäänestykseen on selvinnyt seurojen ehdotuksista neljä urheilijaa ja neljä joukkuetta.

Jos oma suosikkisi ei ole päässyt ehdokkaiden listalle, voit kirjata ylös oman ehdokkaasi ja siihen oheen lyhyen perustelun.

Urheilijaehdokkaat ovat Panu Autio, Joonas Kukkonen, Oskari Muhonen ja Emilia Soini.

Autio on futsalmaajoukkueen monivuotinen kapteeni, joka pelaa seuratasolla Golden Futsal Teamissa (GFT).

Joonas Kukkonen. Sirpa Repo

Kukkonen on Espoon Telinetaitureita edustava rengasspecialisti, joka ylsi EM-kisoissa rengasfinaaliin.

Oskari Muhonen. Arkisto/Sirpa Repo

Espoon Pursiseuran Muhonen voitti kolmannen kerran alle 23-vuotiaiden MM-kultaa Finnjollissa.

Emilia Soini. Sirpa Repo

Squashissa Soini voitti viidennen SM-kultansa. Hän edustaa Espoo Squash Rackets Clubia.

Äänestettävien joukkueiden listalla ovat Golden Futsal Teamin 19-vuotiaiden joukkue, Esport Hongan miesten joukkue, Espoon Tapioiden miesten kilpakävelyjoukkue ja Espoon Telinetaitureiden (EsTT) Elecstreme-joukkue.

Näistä joukkueista kolme ylsi vuonna 2020 SM-kultaan. Ne olivat GFT, Tapiot kolme kertaa 3 000 metrin kävelyssä ja EsTT:n joukkue Teamgymissä. Jalkapallojoukkueen meriitiksi löytyy Veikkausliigassa hankittu europaikka.

Äänestys päättyy netissä sunnuntaina 7. helmikuuta. Yhteystietonsa samalla jättämällä osallistuu 10 kerran liikuntarannekkeen ja Espoo liikkuu -tuotepaketin arvontaan.

Vuosi sitten vuoden valinnoissa annettiin lähes 12 000 ääntä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut