Koronatartuntoja kymmenessä espoolaiskoulussa – Tiistilän koulussa yli 300 henkeä karanteenissa

Espoon kaupunki on julkaissut tuoreimmat kouluja ja päiväkoteja koskevat koronakaranteenit. Korona-altistumisia on tapahtunut kymmenessä koulussa ja viidessä päiväkodissa. Karanteenissa on kaikkiaan 835 henkeä.

Tiistilän koulussa on todettu 12 varmistettua koronatartuntaa. Koulun oppilaista ja henkilökunnasta 312 on määrätty karanteeniin. Koulun oppilasmäärä on noin 700.

Kilonpuiston koulussa on todettu neljä koronatartuntaa ja karanteenissa on 102 henkeä.

Järvenperän koulussa todettuja koronatartuntoja on kolme ja 15 henkeä on karanteenissa.

Westendinpuiston koulussa on kaksi tautitapausta ja karanteenissa 42 henkeä.

Myös Juvanpuiston koulussa on todettu kaksi tautitapausta ja karanteenissa on 82.

Mankkaanpuron, Matinlahden, Olarin ja Postipuun kouluissa on kaikissa todettu yksi koronatartunta. Samoin yhdessä pienessä koulussa, jonka nimeä kaupunki ei kerro asianosaisten yksityisyydensuojaan vedoten. Näissä kouluissa yhteensä 149 ihmistä on määrätty karanteeniin.

Kymmenessä koulussa on karanteenissa yhteensä 702 oppilasta tai henkilökuntaan kuuluvaa.

Viidessä espoolaisessa päiväkodissa on todettu yhteensä kuusi koronatartuntaa. Karanteenissa on niiden jäljiltä 133 lasta tai henkilökuntaan kuuluvaa.

Espoo ei julkaise päiväkotien nimiä.

Edellisen kerran Espoo päivitti koulujen ja päiväkotien karanteenilistausta 26. tammikuuta. Tuolloin karanteeniin oli asetettu 288 henkeä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut