Ennakkoluuloton avaus seurakunnalta – näin Leppävaarassa tuetaan tuttua keräystä

Leppävaaran seurakunta tempaisee yhteisvastuukeräyksen hyväksi ja muuttaa kirkkosalinsa helmikuun ajaksi pakohuonepelin areenaksi.

– Tämä on ainutkertainen ympäristö pelata pakohuonepeliä. Yksikään yritys ei pysty tarjoamaan kirkkoa pelipaikaksi, kertoo yksi tempauksen ideoijista, Leppävaaran seurakunnan nuorisotyönohjaaja Mio Mokki tiedotteessa.

– Leppävaaran kirkko otetaan pelissä oikeasti haltuun eli pelin aikana saa vapaasti tutkia kirkkosalia ja pääsee ihmettelemään alttarinkin taakse. Mihinkään koskemista ei ole kielletty sen vuoksi, että se on pyhää, vaan ainoastaan käytännön syistä.

Tila on osa tunnelmaa, teemaa ja tehtävää. Kaikki tehtävät ovat kuitenkin ratkaistavissa, vaikka ei olisi kirkossa koskaan aiemmin käynytkään.

Kaikki peliajat kaupaksi alle viikossa eikä niitä voi enää varata. Kirkkoon pääsee helmikuun aikana 2–6 hengen porukoissa pelaamaan yhteensä 40 pakohuonepeliä.

Pelin hinta 40 euroa menee suoraan Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Yhteisvastuukeräys 2021 tukee taloudelliseen ahdinkoon joutuneita ikäihmisiä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut