Myntinsyrjän maanvuokra aleni alunperin ehdotetusta

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto (eky) päätti Myntinsyrjän jalkapallohallin ja viereisen nurmikentän maanvuokrauksen hinnan. Täysimääräistä 16 200 euron vuosivuokraa aletaan periä yhdeksännen sopimusvuoden alusta alkaen.

Eky oli jättänyt asian pöydälle edellisessä kokouksessaan. Silloin ehdotuksena oli, että porrastettu vuokra nousisi ripeämmin. Esimerkiksi täyttä vuokraa olisi alettu periä kahdeksannesta vuodesta lähtien.

Vuokrasopimus tehdään 15 vuodeksi.

Myntinsyrjän jalkapallohalli on Espoon Jalkapallon Tuki Oy:n halli. Tuki on kuuden espoolaisen jalkapalloseuran muodostama yhtiö.

Ekyn edellisessä kokouksessa pöydälle oli jätetty myös Espoon Jääurheilun Tuki ry:n Laaksolahden harjoitushallin maanvuokrauksen uusiminen ja Laaksolahden Tenniskeskus Oy:n Laaksolahden tenniskeskuksen maanvuokrauksen uusiminen. Ne eivät olleet viimeisimmän ekyn kokouksen asialistalla.

Kaupunki valmistelee yleisperiaatteita tonttien vuokrauksesta yhdistysten ja muiden tahojen ylläpitämään liikunta- ja urheilutoimintaan. Siinä otetaan huomioon muun muassa tilojen käyttötarkoitus ja merkitys kaupungille esimerkiksi siinä, miten koulut voisivat käyttää tiloja päiväaikaan.

Jos kaupunki päättää kuluvan vuoden aikana urheilualueiden vuokrausta koskevista uusista linjauksista, neuvotellaan linjausten mukaisista muutoksista vuokrasopimukseen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut