Espoossa aukeaa kaksi uutta koronarokotuspistettä – ensi viikolle varattavissa aikoja

Kauppakeskus Isoon Omenaan aukeaa ensi viikon tiistaina koronarokotuspiste. Arkisto/Johanna Halava

Koronarokotuksia on Espoossa tähän mennessä annettu vain Tapiolan terveysasemalla. Ensi viikon tiistaina aukeavat rokotuspisteet myös Leppävaaraan ja Ison Omenan kauppakeskukseen Matinkylässä.

Uusiin rokotuspisteisiin voi varata rokotusaikoja osoitteessa koronarokotusaika.fi. Aikoja on tarjolla rokotteiden saatavuuden mukaan, ensi viikolle on varattavissa jonkin verran aikoja. Tällä hetkellä rokotusvuorossa ovat tänä vuonna 85 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat espoolaiset.

Puhelinajanvaraus on toistaiseksi suljettu.

Leppävaaran rokotuspiste sijaitsee osoitteessa Veräjäkallionkatu 3. Se on Leppävaaran kirkkoa lähellä sijaitsevan talon alakerrassa.

Ison Omenan rokotuspiste sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, Ison Omenan palvelutorin alakerrassa.

Espoossa on valmisteilla massarokotuspiste hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Kaupungin tiedotteen mukaan Espoolla on valmius aloittaa laajempi rokottaminen nopeasti, kun rokotteita saadaan Suomeen lisää. Suunnitteilla on myös drive-in-rokotuspiste, jossa rokotteen voi saada nousematta autosta.

Lue lisää:

Espoo on rokottanut vähemmän kuin väkiluvultaan pienemmät Vantaa ja Tampere – syy löytyy väestörakenteesta

Espoo sulki koronarokotusten ajanvarauksen – kaikki ajat varattu, rokotteita saatu vain niukasti

Espoon saamat koronarokotemäärät edelleen pieniä – ajanvarausnumero tukkeutui kyselijöistä: "Nyt pitäisi malttaa odottaa omaa vuoroaan"

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut