Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ainutlaatuinen kokeilu – Haltiassa voi talvilomalla vierailla omassa koronakuplassaan

Suomen luontokeskus Haltiassa voi helmikuussa vierailla turvallisesti omassa koronakuplassa, oman perheen kesken.

Haltian yksityinen näyttelyvierailu on ostettavissa verkosta vähintään tunniksi kerrallaan, ja ryhmän maksimikoko on 10 henkeä. Näyttelytiloissa ei samanaikaisesti ole muita asiakkaita eikä henkilökuntaa.

Haltian näyttelytiloissa voi vierailla yksityisesti 19. helmikuuta alkaen.

– Tarkoitus ei ole, että mukaan haalitaan iso kaveriporukka, vaan että ihmiset voivat tulla nauttimaan Haltian näyttelyistä turvallisesti omassa koronakuplassaan, vaikkapa siis perheen kesken, idean takana oleva Retkipaikan palvelupäällikkö Karoliina Säkö sanoo tiedotteessa.

Tunnin hinta on 55 euroa, tulipa näyttelyyn yksin tai isommankin perheen kanssa. Varata voi useamman tunnin tai koko päivän. Halutessaan asiakkaat saavat audio guide -opastuksen.

Tilaisuus kokea Haltian näyttelyt täysin omassa porukassa on tämänhetkisten suunnitelmien mukaan mahdollista vain 19. helmikuuta ja 3. maaliskuuta välisenä aikana. Sen jälkeen luontokeskuksen ovet on tarkoitus avata normaalisti, mikäli koronatilanne sen sallii.

– Emme ole tehneet tällaista koskaan ennen enkä tiedä onko tällaista kokeiltu Suomessa missään muualla. On tosi mielenkiintoista nähdä miten se herättää kiinnostusta, Säkö miettii.

Vierailuajat talvilomalla 20.–28. helmikuuta ovat joka päivä kello 10–17.