Espoo avasi kertaalleen jo suljetun koronarokotusten ajanvarausnumeron

Espoo avasi taas koronarokotusten ajanvarausnumeron, mutta suosittelee, että aika varattaisiin ensisijaisesti verkossa. Johanna Halava

Espoo on avannut jälleen koronarokotusten ajanvarausnumeron. Se suljettiin jo kertaalleen, kun aikoja ei ollut antaa. Ajanvarausnumero myös ruuhkaantui pahoin, kun ihmiset kyselivät oman rokotusvuoronsa perään.

Kaupunki suosittelee tiedotteessa, että rokotusaika varattaisiin ensisijaisesti verkossa osoitteessa koronarokotusaika.fi.

Lisäksi kaupunki toivoo, että ajanvarausnumeroon eivät soittaisi muut kuin kulloinkin koronarokotusvuorossa olevat. Tällä hetkellä rokotusvuorossa ovat vuonna 1936 ja sitä ennen syntyneet.

Lähiaikoina siirrytään rokottamaan myös 80–84-vuotiaita sekä 65–70-vuotiaita, joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus.

Ajanvarausnumerossa on käytössä takaisinsoittopalvelu. Soittaneisiin otetaan yhteyttä sitä mukaa, kun rokotusaikoja on saatavilla. Takaisinsoittoa voi joutua odottamaan jopa viikon tai useamman, koska soittoja tehdään vain silloin, kun rokotusaikoja on tarjolla.

Ajanvarausnumero 09 8163 4800 ottaa takaisinsoittoja vastaan arkisin kello 8–18.

Lue lisää:

Toisen rokoteannoksen aikoja joudutaan siirtämään Espoossa – ensi viikolle odotetaan alle 70-vuotiaille annettavaa rokotetta

Espoo on rokottanut vähemmän kuin väkiluvultaan pienemmät Vantaa ja Tampere – syy löytyy väestörakenteesta

Espoossa aukeaa kaksi uutta koronarokotuspistettä – ensi viikolle varattavissa aikoja

Espoo sulki koronarokotusten ajanvarauksen – kaikki ajat varattu, rokotteita saatu vain niukasti

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut