Karanteeneja yli 20 espoolaisessa koulussa ja päiväkodissa

Espoo on julkaissut tuoreimmat kouluja ja päiväkoteja koskevat koronakaranteenit. Korona-altistumisia on tapahtunut kymmenessä koulussa ja 12 päiväkodissa.

Nyt ilmoitetuissa kymmenessä koulussa on karanteenissa yhteensä 555 henkeä. Päiväkodeissa karanteenissa on 323.

Espoon kansainvälisessä koulussa eli Espoo International Schoolissa on karanteenissa 181 oppilasta ja henkilökuntaan kuuluvaa. Koulussa on todettu kahdeksan tautitapausta.

Otaniemen lukiossa tautitapauksia on todettu neljä ja kymmenen henkeä on karanteenissa.

Tiistilän koulussa on todettu kolme tautitapausta ja karanteenissa on 87. Myös Postipuun koulussa on todettu kolme tartuntatapausta, karanteenissa on 32.

Muissa nyt ilmoitetuissa kouluissa tautitapauksia on todettu yksi tai kaksi. Karanteeneja on Kilonpuiston, Mattlidenin, Lintumetsän, Lintuvaaran, Olarin ja Storängensin kouluissa.

Länsiväylä kertoi jo aiemmin, että Mattbergetin päiväkodissa on todettu poikkeuksellisen laaja koronatartuntaryväs. Tartuntatapauksia on 22 ja karanteenissa on 36 henkeä.

Muissa nyt ilmoitetuissa päiväkodeissa on yksi tai kaksi todettua tartuntaa. Espoo ei kerro päiväkotien nimiä yksityisyydensuojaan vedoten.

Espoo päivittää koulujen ja päiväkotien karanteenitilanteen verkkosivuilleen kerran viikossa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut