Primula-leipomot tekevät paluun – Espoossa avataan kaksi uutta leipomoa

Kuvituskuva. Arkisto/Anniina Louhivuori

Perinteikäs Primula-leipomo tekee paluun, kun Espoossa avataan kaksi jauholeipomoa helmikuun 15. päivä, K-ryhmä tiedottaa.

Uudet Primula-leipomot sijoittuvat Sellon ja Ison Omenan K-Citymarketeihin.

Primulan historia alkaa vuodesta 1908. Leipomotoiminta kuitenkin päättyi vuonna 2011, kun yritys hakeutui konkurssiin. Tunnettu brändi ei kadonnut kokonaan, vaan siirtyi ensin Perheleipureiden ja sen jälkeen Leipomo Primulan hallintaan. Suurin omistaja on Leipomo Salonen. Viime vuosina Primula-brändillä on valmistettu esimerkiksi paistopistetuotteita.

Molemmat Espoon leipomot aloittavat toimintansa maanantaina 15. helmikuuta ja leipää leivotaan viikon jokaisena päivänä. Valikoimassa on erilaisten leipien lisäksi muun muassa kakkuja ja konditoriatuotteita.

– Leipien lisäksi konditoriatuotteita ja kakkuja leivotaan paikan päällä, kertoo K-Citymarket Sellon kauppias Esa Kiiskinen tiedotteessa.

Primula-leipomoissa pyritään huomioimaan paikalliset leipämieltymykset.

– Leipä, jos mikä on tuote, jossa paikallisuutta arvostetaan ja jokaisella on oma suosikkileipänsä. Tähän trendiin haluamme tarttua, kertoo K-Citymarket Iso Omenan kauppias Toni Pokela tiedotteessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut