Espoolaisrouvan kävely keskeytyi, kun remmissä ollut koira puri yllättäen takaa päin nilkkaan – "En voinut mitenkään varautua siihen"

Carola Timper-Karhuviita koki viikko sitten sunnuntaina 31. tammikuuta todella ikävän yllätyksen. Häntä vastaan kävelleiden lasten kanssa flex-remmissä ollut koira puri Timper-Karhuviitaa nilkkaan.

– Olimme mieheni kanssa sauvakävelyllä noin kello 11 aikoihin. Hän oli jo mennyt ylämäessä edelläni urheilukentälle johtavassa mäessä Soukanraitilla. Vastaani tuli lapsia mustan, pörröisen keskikokoisen koiran kanssa, Timper-Karhuviita kertaa.

Kun lapset ja koira olivat jo ohittaneet hänet, koira hyökkäsi takaapäin sauvakävelijän nilkkaan.

Timper-Karhuviita kertoo tapahtuneesta seuraavasti:

– Koira ei haukkunut kun sen ohitin. Hetken päästä se oli yks kaks kiinni nilkassani. En voinut mitenkään varautua siihen. Koiran hihna oli niin pitkä, että se ylettyi nilkkaani.

– Täysin yllättyneenä huusin lapsille, että heidän koiransa puri minua. Tuohon lapset vastasivat vain, että se on niin hölmö.

– Kun lapset jatkoivat matkaansa, huusi vielä heidän peräänsä. Kysyin asuivatko he täällä. Kyllä, oli heidän vastauksensa.

Timper-Karhuviita on huolissaan, että tämä koira saattaa purra muitakin.

– Miten tällainen koira annetaan lasten ulkoilutettavaksi? Koira pitäisi kouluttaa, jotta se ei pure ohikulkijoita. Täällä liikkuu paljon lapsiakin, joita se voi purra, 75 vuotias rouva pohdiskelee.

Rappukäytäviin ja ruokakauppaan on viety lappuja, joissa kerrotaan tapahtuneesta ja pyydetään olemaan yhteydessä. Timper-Karhuviita on pettynyt, koska kukaan ei ole ottanut tapahtuneen vuoksi heihin yhteyttä.

Nyt Timper-Karhuviidan nilkka alkaa olla paremmassa kunnossa. Alkuun se oli todella kipeä ja turposi.

– Kun tulin kotiin, nilkasta tuli runsaasti verta. Tyttäreni vei minut heti lääkäriin, jossa minulle määrättiin antibiootteja. Lääkäri totesi syvät hampaanjäljet nilkassani. Hän sanoi, että onneksi akillesjänne ei mennyt poikki.

Timper-Karhuviita ei ole ainakaan vielä tehnyt asiasta rikosilmoitusta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut