Liikkuvat espoolaiset ovat viime vuoden urheiluteko

Vuoden 2020 urheiluteoksi on valittu Espoo liikkuu yhdessä eli kaikkien espoolaisten liikkujien ja liikuttajien liikkumisen. Valinnan teki liiikunta- ja nuorisolautakunta.

– Vuosi 2020 oli pandemian vuoksi haastava ja yksittäisen urheiluteon valinta osoittautui vaikeaksi. Nostimme esiin haasteellisen vuoden positiivisen puolen: espoolaiset ovat löytäneet laajasti Espoon liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet, toteaa tiedotteessa liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen.

Espoossa liikuttiin aktiivisesti viime vuonna. Tiedotteessa kiitellään kaupungin tarjonneen monipuoliset ulkoliikuntapuitteet espoolaisille, joita hyödynnettiin aikaisempaa enemmän.

Seurat ovat liikuttaneet lapsia, nuoria ja vanhempia. Perheet ovat myös esimerkillisellä tavalla hyödyntäneet lisääntyneen yhdessäoloajan liikkumalla monipuolisesti.

Poikkeusoloista huolimatta pystyttiin järjestämään espoolaisille tärkeitä tapahtumia ja kilpailuja. Siten huippu-urheilu ja tapahtumat olivat lautakunnan mukaan läsnä Espoossa vuonna 2020.

Tiedotteessa todetaan vielä, että liikunnalla ja urheilulla on ollut piristävä vaikutus espoolaisille raskaan pandemian värittämän vuoden aikana.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut