Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Debyyttialbumin tekijä Suad Sellosalissa – konsertin voi kuunnella kotisohvalla

Digitaalinen kulttuurikaupunki Urban Espoo esittää verkkosivustollaan hiljattain debyyttialbuminsa tehneen Suadin konsertin. Svart Records julkaisi Suadin Waves-debyyttialbumin tammikuussa.

Sellosalissa aikaisemmin helmikuussa kuvattu Suadin konserttitallenne tarjoilee pehmeäsoundisen keikan, jossa debyyttialbumi kuullaan kokonaisuudessaan. Mukana lavalla Suadin kanssa nähdään Henri Lindström, Tommi Toijonen, Mikko Viljakainen ja Tapio Viitasaari. Konserttielämystä tahdittavat Riku Pihlannon visuaalit.

Suadin sävellyksiin ja soundimaailmaan liittyvät tunnusomaisesti omakohtaisuus ja erilaiset tummat sävyt. Laulaja kertoo tiedotteessa, että täyspitkä albumi on matka syviin vesiin, joissa omat henkilökohtaiset tunteet ja asiat sekoittuvat luovaan prosessiin, jopa tahattomasti.

Suadia on jo vuosia sitten kuultu muun muassa Jaakko Eino Kalevin, Noah Kinin ja Uuden Fantasian tuotoksissa.

Suadin Waves-albumin konserttitallenne Sellosalista on kuunneltavissa Urban Espoo -verkkosivustolla 17. helmikuuta kello 19 alkaen ja se on katsottavissa 3. maaliskuuta saakka osoitteessa http://urbanespoo.fi/lava.

Konserttitallenteen katsominen on maksutonta.