Espoossa mahdollisia korona-altistumisia useissa ravintoloissa, metroasemalla, kauppakeskuksessa ja liikuntahallissa

Koronavirukselle on voinut altistua muun muassa Niittykummun metroasemalla ja kauppakeskus Niityssä. Arkisto/ Sirkku Aalto

Espoon kaupunki on päivittänyt listausta julkisista paikoista, joissa on voinut altistua koronavirukselle. Tieto paikasta ilmoitetaan, jos kaikkia paikalla olleita ei ole pystytty tavoittamaan.

Ravintola Taco Bellissa kauppakeskus Isossa Omenassa Matinkylässä on voinut altistua koronalle perjantaina 19. helmikuuta kello 18–19.

Tommi's Kitchen -ravintolassa Perkkaalla on voinut altistua tiistaina 16. helmikuuta kello 10.30–13.

Deliroom Ukkohauessa kauppakeskus Niityssä Niittykummussa on voinut altistua maanantaina 15. helmikuuta kello 11.30–12.30.

Nihtisillan Burger Kingissä on ollut lauantaina 12. helmikuuta kello 18–00.30 sekä sunnuntaina 13. helmikuuta kello 16.30–00.30 henkilö, jolla on todettu koronavirustartunta.

Leppävaarassa kauppakeskus Sellon Robert's Coffeessa on voinut altistua koronalle tiistaina 16. helmikuuta kello 13–13.25.

Tapiolan urheilupuistossa sijaitsevassa Esport-areenan monitoimihallissa on voinut altistua koronalle maanantaina 15. helmikuuta kello 18–19.30.

Lisäksi kauppakeskus Niityn tiloissa ja Niittykummun metroasemalla on voinut altistua maanantaina 15. helmikuuta kello 11.30–12.30.

Kyseisissä paikoissa mainittuina aikoina olleita kehotetaan seuraamaan erityisen tarkkaan mahdollisia koronaoireita, kunnes mahdollisesta latistumisesta on kulunut 14 päivää.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut