Koronatartuntoja kymmenessä espoolaiskoulussa, yhdessä lukiossa ja viidessä päiväkodissa

Espoon kaupunki on päivittänyt koulujen ja päiväkotien väkeä koskevia koronakaranteenitietoja. Kymmenessä koulussa, yhdessä lukiossa ja viidessä päiväkodissa on karanteenissa yhteensä 440 henkeä. Marke Rissanen

Espoon kaupunki on päivittänyt koulujen ja päiväkotien koronakaranteeneja koskevaa listaustaan. Korona-altistumisia on tänään päivitettyjen tietojen mukaan tapahtunut kymmenessä koulussa, yhdessä lukiossa ja viidessä päiväkodissa.

Kouluista korona-altistumisia on tapahtunut Kilonpuiston, Kirkkojärven, Lagstadin, Lintulaakson, Lintuvaaran, Mattlidenin, Ruusutorpan ja Taavinkylän kouluissa sekä kahdessa muussa pienessä koulussa, joiden nimeä kaupunki ei kerro yksityisyydensuojaan vedoten. Näissä kouluissa on todettu yhteensä 15 varmistettua koronatapausta ja ne jakautuvat siten, että tapauksia on 1–3 koulua kohti.

Myös Haukilahden lukiossa on todettu yksi tautitapaus, jonka jäljiltä karanteenissa on yhdeksän henkeä.

Kaikissa viidessä päiväkodissa on todettu yksi koronatapaus. Kaupunki ei kerro päiväkotien nimiä.

Kouluissa karanteenissa on 333 henkilöä, päiväkodeissa 98 ja Haukilahden lukiossa 9.

Tiedot oppilaitosten ja päiväkotien karanteeneista julkaistaan Espoon kaupungin verkkosivuilla vasta sen jälkeen, kun altistuneet ovat saaneet asiasta tiedon.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut