Kiviruukin suunnitelmista kerrotaan etätilaisuudessa

Havainnekuva tulevaisuuden Kiviruukista. Länsiväylän varrelle suunnitellaan isoa kampusaluetta, joka on merkitty havainnekuvaan ympyrällä. Espoon kaupunki

Kaupunkisuunnittelukeskus jatkaa asukastilaisuuksien järjestämistä etänä. Ensi viikon keskiviikkona 3. maaliskuuta esitellään Kiviruukin suunnitelmia ja keskustellaan niistä kello 17–18.30.

Kiviruukin osayleiskaavan ehdotuksen mukaan nykyinen teollisuusalue muuttuu asuin- ja työpaikka-alueeksi. Sinne keskittyisin pääosa Kivenlahden ympäristön uudesta asuntorakentamisesta.

Alue on alle kilometrin etäisyydellä Kivenlahden tulevasta metroasemasta. Nykyiselle pienteollisuus- ja varastoalueelle tulee ehdotuksen mukaan asuntoja noin 9 000 asukkaalle ja noin 3 000 työpaikkaa vuoteen 2040 mennessä.

Etätilaisuuteen osallistuminen ei edellytä erillistä sovellusta tai rekisteröitymistä. Siihen voi osallistua selaimen kautta.

Kiviruukin osayleiskaavaehdotus, johon voi jättää kirjallisen muistutuksen, on nähtävillä 23. maaliskuuta saakka.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut