Fida avaa myymälän Heikintorille

Vapaaehtoinen Anni avusti myytävien tuotteiden esillepanossa Heikintorille avattavassa Fidan myymälässä. Anneli Tuominen-Halomo

Fida avaa uuden myymälän Tapiolassa Heikintorilla 1. maaliskuuta. Se korvaa Niittykummussa noin 20 vuotta toimineen myymälän.

– Asiakkaat ehtivät tulla Niittykummussa tutuiksi ja siksi halusimme etsiä korvaavat tilat läheltä. Tiedämme kyllä, että jossain vaiheessa Heikintori saneerataan, mutta se on meille nyt paras vaihtoehto, pääkaupunkiseudun myymälöiden aluepäällikkö Tiina Haimila kertoo.

Fidan Tapiolan myymälä on Niittykummun myymälää hiukan pienempi. Tilaa on Heikintorin ensimmäisessä kerroksessa noin 380 neliötä.

Uudesta myymälästä löytyy muun muassa erilaisia vaatteita, harrastustarvikkeita ja sisustustavaroita. Myymälässä on vain pieniä eriä kalusteita.

Fidalle voi lahjoittaa tavaraa ilmoittamalla noudettavasta tavaraerästä, viemällä tavaraerän suoraan myymälään tai viemällä sen keräyslaatikkoon, joita on eri puolilla pääkaupunkiseutua.

– Lahjoita myyntiin sellaista tavaraa, mitä itse olisit valmis ostamaan, Tiina Haimila neuvoo.

Fida second hand -ketju on perustettu jo vuonna 1979 ja sen tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Tuotolla tuetaan maailman köyhiä. Fidalla on myös kehitysyhteistyökohteita, joissa on suomalaisia työntekijöitä.

Espoossa Fida second hand toimii myös Espoon keskuksessa kauppakeskus Espoontorilla ja Leppävaarassa Harakantie 22:ssa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut