Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Talvilomaviikolla mahdollisia korona-altistumisia hiihtokeskus Serenassa ja kolmessa espoolaisessa kauppakeskuksessa

Kauppakeskus Isossa Omenassa, Ainoassa ja Sellossa sekä hiihtokeskus Serena Skissä on voinut talvilomaviikon alkupuolella altistua koronalle, tiedottaa Espoon kaupunki verkkosivuillaan.

Hiihtokeskus Serena Skissä Lahnuksessa tiistaina 23. helmikuuta kello 11.30–19 vierailleet ovat voineet altistua koronavirukselle.

Isossa Omenassa Matinkylässä sijaitsevassa Naughty Brgr -ravintolassa on voinut altistua koronalle tiistaina 23. helmikuuta kello 16–17.

Sellon Citymarketissa ja Prismassa Leppävaarassa koronalle on puolestaan voinut altistua maanantaina 22. helmikuuta kello 8–9.

Tapiolalaisen kauppakeskus Ainoan Kaisan Caféssa altistuminen on voinut tapahtua maanantaina 22. helmikuuta kello 12–13.

Kaupunki tiedottaa mahdollisista korona-altistumisista julkisilla paikoilla, jos kaikkia paikalla olleita ei ole pystytty tavoittamaan.

Kyseisissä paikoissa mainittuina aikoina olleita kehotetaan seuraamaan erityisen tarkkaan mahdollisia koronaoireita, kunnes mahdollisesta altistumisesta on kulunut 14 päivää.

1.3. kello 11.50 uutiseen lisätty tieto madollisesta korona-altistumisesta hiihtokeskus Serena Skissä.