Laajalahteen suunnitellaan tennis- ja padelhallia

Padelia pelataan nelinpelinä. Sen kenttä on huomattavasti pienempi kuin tenniksessä. Mikko Pitkänen

Turveradantien ja Turvesuontien risteykseen Tapiola golfia vastapäätä suunnitellaan tennis- ja padelhallia.

Halliin tulisi sisälle 10 tenniskenttää ja yhdeksän padelkenttää. Ulos sijoitettaisiin kuusi tenniskenttää ja neljä padelkenttää. Lisäksi rakennukseen tulisi oheisliikunta-, toimisto- ja ravintolatiloja kuten kahvila ja lounasravintola ulkoterasseineen.

Parkkipaikat tulisivat maantasoon. Niitä on kaavailtu 117 ja sen lisäksi pihassa olisi muutama paikka saattoliikenteelle.

Suunnitteluvarausta on hakenut perustettava yhtiö Country Club Tennis.

Sen ajatus on vuokrata maa-alue kaupungilta 20 vuodeksi. Hallin rakentamisen on arvioitu maksavan noin 10 miljoonaa euroa.

Hankkeen toteuttaminen voi edellyttää asemakaavan muuttamista tai poikkeamispäätöstä. Asemakaavassa alue on osoitettu toimisto-, tai ympäristöhaittoja aiheuttamattomien toimintojen teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueeksi.

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto varasi alueen hankkeen suunnittelua ja toteuttamisedellytysten selvittämistä varten ensi vuoden maaliskuun loppuun saakka.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut