Kuusi liikenneonnettomuutta tunnissa – Pöllyävä lumi häiritsi pääkaupunkiseudun menoliikennettä

Pääkaupunkiseudun sisäänajoväylillä sattui aamun menoliikenteessä useita onnettomuuksia, jotka ovat häirinneet liikennettä. Fintrafficin liikennetilannekartan mukaan pelkästään tiellä 3 eli Hämeenlinnanväylällä oli aamuseitsemän ja kahdeksan välillä kolme onnettomuutta.

– Ajokeli aamusta saakka taas erittäin haastava. Pöllyävä lumi haittaa näkyvyyttä. Viimeisen reilun tunnin aikana jo kuusi liikenteestä johtuvaa tehtävää iupoliisin alueella, tiedotti Itä-Uudenmaan poliisi kello kahdeksan aikaan Twitterissä.

– Pidetään turvavälit ja sopeutetaan nopeudet ajokeliin sopivaksi, niin päästään turvallisesti perille, poliisin twiitti jatkuu.

Myös Helsingin poliisi twiittasi aamulla, että lumisade on pöllyävää ja erityisesti rampit varsin liukkaita:

– Poliisin vahva suositus: varovaisuutta!

Aamun aikana sattui useampi onnettomuus ainakin Kehä I:llä, Kehä III:lla, tiellä 1 ja tiellä 3. Onnettomuuksia oli kaikkien pääkaupunkiseudun kaupungin alueella. Osaa raivattiin varsin pitkään ja liikenne ruuhkautui.

Muokattu 8.30: Poistettu yksi onnettomuus ja lisätty kaksi. Kello 9.11 Muokattu onnettomuuksien tietoja sitä mukaa kun niitä on sattunut ja raivattu. Kello 9.53 Päivitetty kauttaaltaan ja poistettu yksittäisten onnettomuuksien tiedot, lisätty Helsingin poliisin kommentit. Jutun päivittäminen päättyy.

i

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut