Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HSL:n runkolinjoille uudet diginäytöt huhtikuussa – tarjoavat liikennetietoja ja paikallisuutisia

Helsingin seudun liikenteen (HSL) runkolinjoille saadaan huhtikuuhun mennessä uudet mainosrahoitteiset diginäytöt, joilta voi seurata sekä liikennetietoja että Länsiväylän ja sen sisarlehtien paikallisia uutisia.

Bussien etuosaan tulee reitin tietoja kertova näyttö, jolta voi lukea useamman seuraavan pysäkin. Uudet näytöt myös ennustavat aikaa, jolloin bussi saapuu seuraaville pysäkeille sekä määränpäähänsä.

Bussien etu- ja keskiosaan asennetaan näytöt, joilla pyörii HSL:n tiedotteita sekä mainontaa ja paikallisuutisia. Uudet näytöt asennetaan kaikkiin noin 120 runkolinjan oranssiin bussiin.

Uudet näytöt toimittaa Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluva Neonmedia Oy.

Mediatilasta vastaa Mediatalo Keskisuomalainen ja sen palveluverkosto. Uutisten sisältö on Länsiväylän ja sen sisarlehtien Helsingin Uutisten sekä Vantaan Sanomien uutisia.

Jatkossa runkobussien infonäytöille on tavoitteena saada tietoja esimerkiksi liityntälinjojen vaihtoyhteyksistä. HSL:n tavoitteena on, että joukkoliikenne perustuu jatkossa entistä enemmän tiheästi liikennöiviin runkolinjoihin, joita liityntäyhteydet täydentävät.

Lue myös:

HSL panostaa isosti matkustajakokemukseen – uusille näytöille myös mainontaa sekä Länsiväylän paikalliset uutiset