Leppävaaran uimahallille ajetaan jatkossakin Veräjäpellonkatua, tielinjaus siirtyy nykyisestä

Leppävaaran urheilupuistoon ja erityisesti uimahallille ajetaan itäsuunnasta jatkossakin Veräjäpellonkatua pitkin. Se linjataan nykyistä etelämmäksi eli kauemmaksi kadun pohjoispuolella olevista asuintonteista.

Toinen esillä ollut vaihtoehto oli se, että Veräjävahdinraitti avataan ajoneuvoliikenteelle. Raitti on Leppävaaran liikuntahallin ja ensi lukuvuonna aukeavan Monikon koulukeskuksen välissä.

Tämä vaihtoehto olisi asukkaiden kannalta paras ratkaisu uimahallille ajettaessa. Kuitenkin Monikon koulun ja liikenneturvallisuuden kannalta se olisi huono vaihtoehto.

Monikkoon tulee tiloja myös päiväkodeille. Kaikkiaan siellä käy lähes 1 300 lasta.

Kaupunki suunnittelulautakunnan hyväksymässä asemakaavan muutoksessa muutetaan myös pysäköintijärjestelyjä. Parkkipaikkojen määrä säilyy kuitenkin suunnilleen nykyisellään.

Yhteensä pysäköintipaikkoja on Veräjäpellonkadun varren pysäköintialueilla noin 300. Näistä yleistä pysäköintiä on noin 210 paikkaa. Opetustoiminnan käyttöön varattuja paikkoja on noin 90.

Veräjäpellonkadun ajonopeuksien hillitsemiseksi suojateiden kohdille ehdotetaan ajoradan kavennuksia.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut