Latokasken hallihankkeelle lisää suunnitteluaikaa

Latokaskeen suunnitellaan voimisteluhallia ja harjoitusjäähallia. Yhteisessä hankkeessa ovat mukana Olarin Voimistelijat, Tapiolan Voimistelijat ja Espoon Jääurheilun Tuki. Sirpa Repo

Espoon Jääurheilun Tuki ja kaksi espoolaista voimisteluseuraa ovat parin vuoden ajan suunnitelleet yhteistä liikuntarakentamista Latokaskeen. Latokaskenniittyyn on määrä jossain vaiheessa rakentua urheilupuisto, josta on jo tehty yleissuunnitelma.

Sinne nouseva kolmen yhdistyksen hanke pitää sisällään harjoitusjäähallin ja voimisteluhallin. Voimisteluseuroista hankkeessa ovat mukana Olarin Voimistelijat ja Tapiolan Voimistelijat.

Hallin rakentamisen aloittamista on kaavailtu vuoden 2022 keväälle.

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto (eky) päätti jatkaa urheilutontin varausta hankkeen jatkosuunnitelmien tekoa varten ensi vuoden kesäkuun loppuun saakka. Eky on varannut tontin ensimmäisen kerran tätä hanketta varten vuoden 2018 marraskuussa.

Varauksen jatkon aikana selvitetään hankkeen yksityiskohtaiset kustannukset ja neuvotellaan hankkeen rahoituksesta. Tavoitteena on saada hanke valtakunnalliseen rahoitussuunnitelmaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut